Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 28.10.2012
(28.10.2012)

Incendiu in localitatea Marginea.
Pompierii militari de la Detasamentul Radauti au intervenit vineri, 27 octombrie 2012, la ora 06.05, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodarie din comuna Marginea.
La sosirea echipajelor la locul interventiei ardea o stiva de cherestea de aproximativ 25 mc, cu pericol de propagare la o locuinta din imediata apropiere. Pompierii au lichidat incendiul, reusind astfel sa salveze locuinta din calea flacarilor. In urma incendiului au ars 10 mc de material lemnos si s-au degradat aproximativ 8 mc de cherestea. Actiunea pompierilor militari s-a incheiat la ora 07.16, cauza probabila de incendiu fiind flacara rezultata din urma actiunii intentionate a unei surse de aprindere. Nu s-au inregistrat victime.
Incendiu in satul Paiseni, comuna Cornu Luncii.
Sambata, 28 octombrie, pompierii militari de la Detasamentul Falticeni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un adapost de animale, in satul Paiseni, comuna Cornu Luncii, imediat dupa miezul noptii, la ora 0.22.
La locul interventiei, pompierii militari au constatat ca ardea violent adapostul de animale din gospodaria unui cetatean, pe o suprafata de aproximativ 60 mp. Actiunea prompta a pompierilor a facut ca incendiul sa nu cuprinda si locuinta cetateanului care era situata la cativa metri de sura. Au ars 5 tone de fan, 600 kg de sfecla si 500 kg de cartofi. Din fericire, nici in acest caz nu s-au inregistrat victime, cauza probabila de incendiu fiind flacara rezultata din urma actiunii intentionate a unei surse de aprindere.
Accident rutier la Radaseni, cu o victima incarcerata.
In dimineata zilei de duminica, la ora 02.47, pompierii de la Detasamentul Falticeni au reusit salvarea unei persoane ranite grav in urma unui accident rutier, produs pe DN 2E, in apropierea comunei Radaseni.
La locul evenimentului pompierii au descoperit un autoturism avariat ca urmare a unei coliziuni cu un utilaj agricol, tractat de un tractor. In interiorul autoturismului era incarcerata o persoana de sex masculin aflata in stare grava. Pompierii au intervenit pentru extragerea victimei din autoturism cu ajutorul accesoriilor specifice pentru astfel de cazuri. Dupa acordarea primului ajutor, barbatul a fost transportat la spital.

Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj. Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO