Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 29.10.2012
(29.10.2012)

Ziua de duminica a fost o zi linistita pentru pompierii suceveni, acestia fiind solicitati sa intervina la doua evenimente, un incendiu de vegetatie uscata si un accident rutier.
La ora 10.27, Detasamentul Suceava a fost solicitat pentru localizarea si lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata izbucnit pe strada Prieteniei din municipiul Suceava. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu o autospeciala incadrata cu 4 subofiteri si au constatat ca ardeau vegetatia uscata si deseuri lemnoase pe o suprafata de aprox. 50 mp., cu pericol de propagare la un imobil din vecinatate. Militarii au reusit in scurt timp lichidarea incendiului, cauza probabila de producere a acestuia fiind efectul termic al unei tigari (fumatul in locuri nepermise). Misiunea pompierilor suceveni s-a incheiat la ora 11.29.
La ora 12.28, Detasamentul Campulung Moldovenesc a fost solicitat sa intervina la un accident rutier produs pe DN 17A, sat Paltinu, com. Vatra Moldovitei. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu doua autospeciale incadrate cu un ofiter si 7 subofiteri si au constatat ca in autoturismul care intrase in coliziune cu un copac era o victima neincarcerata. Ambulanta SMURD deplasata la locul interventiei a preluat victima si a transportat-o la spital, misiunea pompierilor incheindu-se la ora 14.05.

Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj. Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO