Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 31.10.2012
(31.10.2012)

Marti, 30.10.2012 a fost o zi linistita pentru pompierii suceveni. Acestia au fost solicitati la doua evenimente, dintre care o misiune de cautare a unei persoane disparute in orasul Siret si o interventie de defrisare a unui copac in municipiul Falticeni.
Ca urmare a solicitarii Politiei Siret, la ora 09.28, un echipaj al Garzii de Interventie Siret a fost solicitat sa intervina pentru cautarea unei persoane disparute, presupus a fi decedata. Militarii s-au deplasat in zona Manastioara din orasul Siret cu o autospeciala incadrata cu 3 subofiteri si cu ajutorul accesoriilor din dotare au evacuat apa din 7 fantani, persoana data disparuta nefiind gasita. Misiunea militarilor s-a incheiat la ora 12.50.
La ora 17.06, Detasamentul Falticeni a fost solicitat sa intervina pentru defrisarea unui copac ce prezenta pericol de prabusire peste trecatori, pe strada Soldat Zamfir din municipiul Falticeni. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu o autospeciala incadrata cu 4 subofiteri si au reusit in scurt timp, cu ajutorul accesoriilor din dotare, sa inlature pericolul. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 17.30.

Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj. Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO