Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 1.11.2012
(1.11.2012)

In ultima zi a lunii octombrie pompierii suceveni au fost solicitati sa intervina la trei evenimente, dintre care un accident rutier si doua incendii.
La ora 14.19, Detasamentul Suceava a fost solicitat sa intervina la un accident de circulatie ce sa produs in com. Patrauti, pe drumul E85. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD incadrate cu 7 subofiteri si au constatat faptul ca in urma accidentului in care au fost implicate trei autoturisme a rezultat o victima, care nu era incarcerata. Aceasta a fost preluata de un echipaj al SAJ si transportata la spital. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 15.00.
La ora 21.10, Detasamentul Suceava a fost solicitat pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat intr-o curte de pe strada Grigore Alexandru Ghica, apartinand de B.M.. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu doua autospeciale incadrate cu un ofiter si 7 subofiteri si au constatat ca ardea autoturismul, cu pericol de propagare la casa de locuit si la anexe. Militarii au reusit in scurt timp lichidarea incendiului, din pacate autoturismul fiind distrus in mare parte. Cauza probabila de producere a incendiului a fost stabilita ca fiind efectul termic al curentului electric, cauzat de un redresor defect sau suprasolicitat. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 22.05.
La ora 00.13 Detasamentul Falticeni a fost solicitat sa intervina pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodarie din comuna Fantana Mare, sat Spataresti, apartinand de C.V. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu doua autospeciale incadrate cu 10 subofiteri si au constatat ca ardea o stiva de lemne de aprox. 5 mc., cu pericol de propagare la intreaga gospodarie. Militarii au reusit in scurt timp lichidarea incendiului in limitele gasite, arzand aprox. 5 mc. de lemn. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 01.15. Cauza probabila de producere a incendiului a fost stabilita ca fiind flacara folosita in mod intentionat pentru a genera incendiul.

Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj. Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO