Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 5.11.2012
(5.11.2012)

Duminica, 4 noiembrie 2012, pompierii suceveni au fost solicitati sa intervina la doua incendii care au afectat gospodarii ale populatiei, care din fericire nu s-au soldat cu victime umane.
La ora 17.41, Detasamentul Falticeni a fost solicitat sa intervina pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodarie din com. Boroaia, sat Sacuta, apartinand de L.N. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu doua autospeciale incadrate cu un ofiter si 11 subofiteri si au constatat ca ardeau acoperisul locuintei pe o suprafata de aprox. 40 mp. si adapostul de animale pe o suprafata de aprox. 20 mp, cu pericol de propagare la intreaga gospodarie. Impreuna cu pompierii de la SVSU Boroaia, cu doua autospeciale incadrate cu sase voluntari, militarii au resusit lichidarea incendiului in limitele gasite. Au ars acoperisul locuintei pe o suprafata de aprox. 40 mp., adapostul de animale pe o suprafata de aprox. 20 mp., aprox. 200 kg furaje si s-au degradat peretii locuintei si bunuri casnice din interiorul acesteia. Cauza probabila de producere a incendiului a fost stabilita ca fiind efectul termic al unei tigari aruncata intr-un loc nepermis. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 20.00.
La ora 22.21, Detasamentul Campulung Moldovenesc a fost solicitat sa intervina pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodarie din com. Breaza, sat Breaza de Sus, apartinand de C.R. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu doua autospeciale incadrate cu 8 subofiteri si au constatat ca ardea adapostul de animale pe o suprafata de aprox. 64 mp., cu pericol de propagare la anexele invecinate. In urma incendiului au ars adapostul de animale pe o suprafata de aprox. 64 mp., aprox. 2 tone plante furajere, aprox. 4 mc lemn, o sanie de transport si o cabalina. Cauza probabila de producere a incendiului a fost stabilita ca fiind flacara de la o sursa de aprindere folosita in mod intentionat pentru a genera incendiul. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 01.10.

Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj. Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO