Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 6.11.2012
(6.11.2012)

In prima zi a saptamanii, pompierii suceveni au fost solicitati sa intervina la doua evenimente, un incendiu in com. Satu Mare si o interventie de spalare a carosabilului in com. Scheia.
La ora 09.17, Detasamentul Radauti a fost solicitat sa intervina pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o o groapa de gunoi din com. Satu Mare. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu o autospeciala incadrata cu 5 subofiteri si au constatat ca ardeau deseuri menajere pe o suprafata de aprox. 70 mp. Cu ajutorul unui utilaj al firmei care are in administrare groapa de gunoi (o vola), militarii au reusit, dupa mai bine de sase ore, sa lichideze toate focarele. Cauza probabila de producere a incendiului a fost stabilita ca fiind focul deschis in spatii deschise. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 15.42.
La ora 18.22, Detasamentul Suceava a fost solicitat sa intervina pentru spalarea carosabilul de o pata de ulei provenita de la baia de ulei a unei camionete, pe o distanta de aprox. 100 m. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu o autospeciala si au reusit in scurt timp sa inlature pericolul. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 19.15.

Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj. Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO