Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 7.11.2012
(7.11.2012)

Marti, 06 noiembrie 2012, pompierii suceveni au fost solicitati la opt evenimente, dintre care cinci cazuri medicale ale ambulantelor SMURD, o interventie de recuperare a unei persoane, o interventie de toaletare a unor arbori ce prezentau pericol de prabusire pe caile rutiere si o interventie de deblocare a unei usi..
La ora 11.52, Garda de Interventie Vicovu de Sus a fost solicitata sa intervina pentru recuperarea unei persoane cazute intr-o fantana in com Ulma. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu o autospeciala incadrata cu 5 subofiteri si cu o ambulanta SMURD de la Detasamentul Radauti incadrata cu 3 subofiteri si au reusit in scurt timp scoaterea persoanei din fintina, T.C. in varsta de 38 de ani. In ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de personalul de pe ambulanta SMURD, persoana nu a mai raspuns acestor manevre. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 14.40.
La ora 12.34, Detasamentul Suceava a fost solicitat sa intervina pentru toaletarea unor arbori din com Adancata, care prezentau pericol de prabusire pe DJ 208D. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu o autospeciala incadrata cu 2 subofiteri si au reusit in scurt timp sa inlature pericolul. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 15.05.
La ora 15.17, Garda de Interventie Gura Humorului a fost solicitata sa intervina pentru deblocarea unei usi de pe strada Stefan cel Mare din oras, la un apartament apartinand de P.D. in varsta de 85 de ani. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu o autospeciala incadrata cu 5 subofiteri si au reusit, cu ajutorul accesoriilor din dotare, sa patrunda in scurt timp in apartament. Din pacate, propietara a fost gasita inconstienta in apartament, fiind predata unei ambulante SAJ pentru acordarea ajutorului medical necesar. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 15.55.

Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj. Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO