Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 11.11.2012
(11.11.2012)

Miercuri dimineata, la ora 01.30, pompierii militari de la Detasamentul Vatra Dornei au fost alertati pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit la doua eurocontainere aflate pe strada Florilor din orasul Vatra Dornei. Sositi la locul interventiei, pompierii au constatat ca ardeau doua eurocontainere cu posibilitate de propagare la altele cinci. Pompierii au lichidat incendiul in 10 minute, cauza probabila fiind efectul termic provenit de la o tigara aruncata neglijent. Nu s-au inregistrat victime.
Joi dimineata la ora 1.00, pompierii militari de la Detasamentul de pompieri Suceava, au intervenit pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria unui cetatean din comuna Ciprian Porumbescu. La sosirea echipajelor la locul incendiului, ardeau violent acoperisul casei de locuit, bucataria de vara si depozitul de animale. Au ars bucataria pe o suprafata de 40 mp, o anexa pe o suprafata de 30 mp, adapostul de animale pe o suprafata de 100 mp, aparatura electronica si electrocasnica, elemente de mobilier, 4 mc de lemn de foc, 4 tone de furaje si doua tone de cartofi. Cauza probabila de incendiu a fost scurtcircuit electric produs de un conductor electric defect. Nici de acesta data nu s-au inregistrat victime.
Astazi dimineata, la ora 8.45, pompierii militari de la Detasamentul Suceava au intervenit cu modulul SMURD pentru salvarea unei persoane implicate intr-un accident rutier, produs in municipiul Suceava, pe bd. 1 Decembrie 1918. La sosirea echipajelor la locul accidentului, pompierii au extras dintr-un autoturism implicat in accident, un barbat in varsta de 33 de ani, aflat in stare de inconstienta. Victima a fost preluata de ambulanta SAJ care i-a acordat primul ajutor medical, ulterior, aceasta fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava.

Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj. Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO