Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 28.11.2012
(28.11.2012)

Ieri, pompierii militari de la Detasamentul de pompieri Suceava, au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinta particulara din municipiul Suceava, strada Armeneasca. La sosirea echipajelor la locul interventiei, locuinta era inundata cu fum in urma unui incendiu produs la un aragaz. Ardeau grasimi vegetale cu pericol de propagare la intreaga locuinta. Au ars grasimi vegetale dintr-o cratita uitata pe aragaz. S-au degradat peretii bucatariei si un corp de mobila. Cauza probabila de incendiu a fost efect termic de la un aparat de gatit nesupravegheat sau supraincalzit. Nu s-au inregistrat victime.
Tot ieri, la ora 17.11, pompierii militari de la Detasamentul de pompieri Suceava au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat pe b-dul Sofia Vicoveanca. La sosirea echipajelor la locul interventiei ardeau materiale plastice aflate in bordul autoturismului, cu pericol de propagare la intreg autovehicolul. Cauza probabila de incendiu a fost scurtcircuit produs din cauza unui conductor electric defect sau neizolat corespunzator. Nu s-au inregistrat victime.
Astazi dimineata la ora 06.24, pompierii militari de la Detasamentul de pompieri Vatra Dornei au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un gater din comuna Dorna Arini. La sosirea echipajelor la locul interventiei, pompierii au constatat ca ardeau resturi de la prelucrarea individuala a lemnului cu pericol de propagare la o locuinta si la anexe. Au ars deseuri din lemn (rumegus) pe o suprafata de aproximativ 10 mp. Cauza probabila de incendiu a fost autoaprindere produsa din cauza faptului ca deseurile nu au fost ventilate sau aerisite. Nu s-au inregistrat victime.

Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj. Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO