Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ
(03.12.2012)

01.12.2012, ora 14.35 – incendiu la un bloc de locuinte in mun. Suceava, b-dul G. Enescu.
01.12.2012, ora 21.14 – incendiu in mun. Suceava, b-dul Sofia Vicoveanca.
02.12.2012, ora 09.11 – incendiu la o casa de locuit in satul Uncesti, com. Bunesti.
02.12.2012, ora 22.05 – incendiu in satul Bogdaneasa, com. Bogdanesti.

Luna decembrie a inceput cu patru incedii la care au intervenit pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava.
01.12.2012, ora 14.35 pompierii militari de la Detasamentul Suceava, au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric dintr-un bloc de locuinte din municipiul Suceava, bulevardul G. Enescu. La sosirea echipajelor la locul interventiei, ardea tabloul electric situat pe casa scarii. Pompierii au intrerupt curentul electric si au ventilat blocul prin deschiderea geamurilor de pe casa scarii. Cauza probabila de incendiu a fost scurtcircuit electric produs din cauza unui conductor electric defect sau neizolat corespunzator. Nu s-au inregistrat victime.
01.12.2012, ora 21.14 pompierii militari de la Detasamentul Suceava au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o ghereta din PVC destinata pazei, situata la intrarea in incinta unei societati comerciale din municipiul Suceava, bulevardul Sofia Vicoveanca. La sosirea pompierilor la locul interventiei ardea cu flacara ghereta din PVC, fara pericol de propagare. Cauza probabila de incendiu a fost efectul termic al curentului electric produs din cauza unui sistem electric de incalzire lasat sub tensiune. Nu s-au inregistrat victime.
02.12.2012, ora 09.11 pompierii militari de la Detasamentul Falticeni, au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinta particulara in satul Uncesti, comuna Bunesti. La sosirea echipajelor la locul interventiei ardea un perete despartitor dintre casa de locuit si un sopron, construite din lemn, cu pericol de propagare la intreaga casa. A ars peretele pe o suprafata de aproximativ 10 mp. Cauza probabila de incendiu a fost efectul termic produs din cauza unui sistem de incalzire amplasat necorespunzator fata de materiale combustibile. Nu s-au inregistrat victime.
02.12.2012, ora 22.05 pompierii militari de la Detasamentul Falticeni, au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinta particulara in satul Bogdaneasa, comuna Bogdanesti. Incendiul a fost aproape identic cu cel produs la Uncesti, astfel, la sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta la un perete despartitor dintre doua camere de la casa de locuit, cu pericol de propagare la intreaga locuinta. Au ars aproximativ 6 mp din peretele construit din lemn si 2 mp din planseu. Cauza probabila de incendiu a fost efectul termic produs din cauza unui sistem de incalzire amplasat necorespunzator fata de materiale combustibile. Nu s-au inregistrat victime.


Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj.
Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO