Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 07.01.2013
(07.01.2013)

06.01.2013, ora 14.34, E85 Cumparatura, accident rutier;
06.01.2013, ora 16.43, Moara Nica, incendiu locuinta particulara;
07.01.2013, ora 00.16, Herla, comuna Slatina, incendiu la un stog de fan;


Ieri, 6 ianuarie, la ora14.34, pompierii militari de la Detasamentul de pompieri Suceava au intervenit cu doua echipaje de descarcerare si o ambulanta din cadrul modulului SMURD la un accident rutier produs pe E85, in zona localitatii Cumparatura. La sosirea echipajelor la locul accidentului, pompierii militari au gasit sapte victime, sase intr-un autoturism si una in celalalt autoturism implicat in accident. A fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare pentru a extrage o victima din primul autoturism. Pompierii au acordat primul ajutor medical celor sapte victime, dupa care, acestea au fost transportate la spital. Din nefericire, victima incarcerata a decedat dupa scurt timp la spital.
La ora 16.43, pompierii militari de la Detasamentul Suceava au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinta unui cetatean din Moara Nica, comuna Moara. La sosirea echipajelor la locul interventiei, ardea asteriala din lemn a acoperisului, cu pericol de propagare la intreaga casa. Pompierii au salvat locuinta cetateanului, limitand efectele incendiului in limitele gasite. Cauza probabila de incendiu a fost efectul termic cauzat de un cos de fum neizolat termic fata de materiale combustibile. Nu s-au inregistrat victime.
Imediat dupa miezul noptii, la ora 0.16, pompierii militari de la Detasamentul Falticeni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui stog de fan in satul Herla, comuna Slatina. Sositi la locul evenimentului, militarii au constatat ca ardeau aproximativ 2500 kg de furaje, cu pericol de propagare la alte doua stoguri invecinate. Cauza probabila de incendiu a fost flacara de la un chibrit, prin folosirea intentionata a sursei de aprindere.


Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj.
Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO