Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 08.01.2013
(08.01.2013)

07.01.2013, ora 12.54, Siret, incendiu la un cos de fum;
07.01.2013, ora 16.04, Falticeni, incendiu la o locuinta particulara;
07.01.2013, ora 21.50, Vicovu de sus, incendiu la un cos de fum.

Pompierii militari de la Garda de interventie Siret, au fost solicitati ieri la ora 12.54 pentru a interveni la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinta particulara situata in orasul Siret. Sositi la locul interventiei, pompierii au constatat ca ardea funinginea din interiorul cosului de fum al casei de locuit, cu pericol de propagare la intreaga locuinta. Pompierii au salvat casa, limitand efectele incendiului in linitele gasite. Cauza probabila de incendiu a fost jar sau scantei, provenite de la un cos de fum necuratat. Nu s-au inregistrat victime.
Luni, 7 ianuarie, pompierii militari de la Detasamentul de pompieri Falticeni, au fost solicitati la ora 16.04 pentru a interveni la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa din municipiul Falticeni. Sositi la locul interventiei, pompierii militari au constatat ca ardea violent acoperisul casei de locuit, construita din lemn, cu pericol de propagare la vecinatati. In urma incendiului, au ars aproximativ 66 mp din acoperisul casei, o magazie din lemn pe o suprafata de aproximativ 18 mp, bunuri electrocasnice si textile aflate in interiorul locuintei si 2 mc de cherestea. Cauza probabila de incendiu a fost scurtcircuit electric produs din cauza unui conductor electric defect. Din fericire nu s-au inregistrat victime.
La ora 21.50, pompierii militari de la Garda de interventie Vicovu de Sus au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la cosul de fum al unei locuinte din localitate. Incendiul a fost lichidat inainte ca flacarile sa cuprinda acoperisul casei. Cauza de incendiu a fost efectul termic de la un cos de fum deteriorat.

Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj.
Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO