Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 29.01.2013
(29.01.2013)

28.01.2013, ora 18.53, Brodina, incendiu la un cos de fum;
28.01.2013, ora 19.05, Badeuti, incendiu la un cos de fum;
28.01.2013, ora 21.48, Falticeni, incendiu la un cos de fum.


Ieri, la ora 18.53, pompierii militari de la Garda de interventie Vicovu de Sus, au fost solicitati pentru a interveni la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinta particulara situata in Brodina. Sositi la locul interventiei, pompierii au constatat ca ardea funinginea din interiorul cosului de fum al casei de locuit, cu pericol de propagare la intreaga locuinta. Pompierii au salvat casa, limitand efectele incendiului in limitele gasite. Cauza probabila de incendiu a fost jar sau scantei, provenite de la un cos de fum neizolat fata de materiale combustibile. Nu s-au inregistrat victime.
Alte doua incendii avand cauza probabila de incendiu jar sau scantei s-au produs la doua case de locuit din Badeuti si Falticeni. Pompierii militari au reusit salvarea ambelor gospodarii la care exista pericol de propagare la locuinte si vecinatati. Nici in aceste cazuri nu s-au inregistrat victime.
Echipaje de pompieri militari de la Detasamentul Suceava, Detasamentul Radauti si Detasamentul Falticeni au efectuat aseara dupa ora 21.00 misiuni de identificare a persoanelor fara adapost, pe raza zonelor de competenta. Nu s-au gasit persoane care sa solicite transportul la unitati specializate pentru cazarea persoanelor fara adapost, in conditii de temperaturi foarte scazute.


Compartiment Informare si Relatii Publice
plt.maj.
Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO