Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Comunicat de presa 31.01.2013
(31.01.2013)

Astazi 31.01.2013, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava a operationalizat Echipajul de prim ajutor calificat in cadrul Garzii de interventie Vicovu de Sus.
Echipajul incadreaza o ambulanta de tip B2 si este format din trei paramedici pe tura de serviciu, absolventi ai Cursului de prim ajutor medical calificat. Ambulanta a fost achizitionata cu sprijinul Consiliului Judetean Suceava prin Programul Operational Regional.
S-a impus operationalizarea acestui echipaj pentru a reduce timpul de raspuns in caz de urgente medicale pentru raionul de interventie deservit de Garda de interventie Vicovu de Sus. Ambulanta deserveste aproximativ 50.000 de locuitori din zona orasului Vicovu de Sus.
La ceremonie au participat Prefectul judetului, domnul Florin Sinescu, Primarul orasului Vicovu de Sus Gheorghe Schipor, primari ai comunelor invecinate, precum si reprezentati ai Jandarmeriei, domnul general de brigada Eugen Salar, impreuna cu reprezentantul U.P.U. Suceava si managerul S.A.J. Suceava.
Compartiment Informare si Relatii Publice
plt.maj.
Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO