Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 15.02.2013
(15.02.2013)

Pompierii militari de la Garda de interventie Siret, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta particulara situata in localitatea Candesti, judetul Botosani. La sosirea echipajelor la locul interventiei, incendiul se manifesta cu flacara in interiorul unei case de locuit, cu pericol de propagare la intreaga locuinta si la anexe. In timpul operatiunilor de stingere, pompierii au descoperit pe patul din interiorul unei camere o persoana decedata. Au ars parterul casei pe o suprafata de aproximativ 32 mp, casa scarii si un balcon, construite din lemn, pe o suprafata de aproximativ 18 mp, aparatura electrocasnica si documente. Cauza probabila de incendiu a fost efect termic provenit de la o tigara.
Imediat dupa miezul noptii, pompierii militari de la Garda de interventie Vicovu de Sus, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinta unui cetatean din comuna Voitinel. La sosirea echipajelor la locul interventiei, ardea funinginea din cosul de fum, cu pericol de propagare la intreaga locuinta. Incendiul a fost localizat si lichidat rapid, pompierii reusind asfel salvarea locuintei. Cauza probabila de incendiu a fost jar sau scantei provenite de la un cos de fum necuratat. Nu s-au inregistrat victime.
Dimineata, la ora 03.25, pompierii de la Garda de interventie Vicovu de Sus, au fost solicitati din nou sa intervina la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinta particulara din Bilca. La locul interventiei, ardeau planseul din lemn al locuintei si funinginea din interiorul cosului de fum, cu pericol de propagare la locuinta si la anexele din apropierea casei. Pompierii au localizat si lichidat incendiul, stopand extinderea flacarilor la casa. Cauza probabila de incendiu a fost jar sau scantei provenite de la un cos de fum necuratat. Nu s-au inregistrat victime.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO