Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 24.02.2013
(24.02.2013)

Pompierii militari de la Detasamentul de pompieri Radauti, au intervenit in noaptea de 22 spre 23 februarie pentru localizarea si lichidarea unui incendiu, in localitatea Voievodeasa. Pompierii s-au deplasat cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma. La sosirea echipajelor la locul interventiei ardeau un magazin construit din lemn, depozitul de furaje, o magazie de lemne si acoperisul locuintei, pe o suprafata totala de aproximativ 150 mp. Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti. Au ars magazinul construit din lemn pe o suprafata de aproximativ 10 mp, depozitul de furaje 20 mp, adapostul de animale 30 mp, magazia de lemne 20 mp, acoperisul locuintei 70 mp, 10 mc lemn foc, 3 mc cherestea, produse alimentare si aparatura electrocasnica. Cauza probabila de incendiu a fost efectul termic al unei sobe fara acumulare de caldura.
Tot pompierii militari de la Radauti, au fost solicitati sambata, 23 februarie, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe str. Libertatii din mun. Radauti. Pompierii s-au deplasat cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma. La sosirea echipajului la locul interventiei ardeau materialele plastice din compartimentul motor, cu pericol de propagare la intreg autoturismul.
Interventia prompta a pompierilor a condus la limitarea pagubelor, incendiul fiind lichidat in limitele gasite. Cauza probabila de incendiu a fost un scurtcircuit electric provocat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzator.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO