Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 05.03.2013
(05.03.2013)

Ieri, la ora 16.16, pompierii militari de la Detasamentul de pompieri Suceava au intervenit pentru indepartarea unor elemente de constructie provenite de la acoperisul unui bloc de locuinte situat in cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, strada Calimani. La sosirea pompierilor la locul interventiei, din cauza vantului puternic, o bucata de tabla de aproximativ 4 mp, de la acoperisul blocului, atarna la nivelul etajului doi si prezenta un real pericol de prabusire peste pietonii care circulau in zona. Pompierii militari au intervenit cu autoscara mecanica si cu accesoriile din dotare, reusind indepartarea bucatii de acoperis care ameninta viata cetatenilor. Nu s-au inregistrat victime.
Aseara, la ora 20.51, pompierii militari de la Detasamentul de pompieri Falticeni au fost anuntati despre izbucnirea unui incendiu la un spatiu comercial situat pe strada Sucevei din municipiul Falticeni. La locul interventiei, incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 100 mp. Ardeau doua magazine ce faceau corp comun, construite termopan, cu posibilitate de propagare la alte doua magazine din apropiere. A fost nevoie de intreruperea energiei electrice si a gazului metan. Interventia pompierilor a fost ingreunata din cauza degajarilor mari de fum, provenite de la arderea elementelor de constructie si a unor pachete de lambriu din PVC depozitate intr-unul dintre magazine.
In urma incendiului, proprietarul spatiului comercial, R.C., a suferit un atac de panica, fiind transportat de catre o ambulanta la spital. Cauza probabila de incendiu a fost scurtcircuit electric produs din cauza unui filtru de cafea lasat sub tensiune.
Compartiment Informare si Relatii Publice
plt.maj.
Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO