Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 05.03.2013-1
(05.03.2013-1)

Astazi, la ora 12.15, pompierii militari de la Detasamentul de pompieri Suceava au intervenit pentru limitarea efectelor unei explozii produse la o garsoniera din municipiul Suceava, strada Prieteniei.
La sosirea echipajelor la locul deflagratiei, pompierii au observat urmele unei explozii produse la o garsoniera dintr-un bloc de locuinte: usi sarite, geamuri sparte, zidaria balconului degradata. In interiorul garsonierei se afla un barbat S.A., de 58 de ani, ce prezenta arsuri de gradul II si III pe circa 60% din suprafata corpului. Pompierii de la modulul SMURD au acordat primul ajutor medical de urgenta, dupa care au transportat victima la Spitalul judetean Suceava, de unde a fost preluat de medicii de la Unitatea de Primire a Urgentelor.
In urma deflagratiei s-au degradat usile de la intrarea a sapte gasoniere de la parterul blocului. Din garsoniera direct implicata in eveniment s-au degradat tamplaria de termopan, elemente de mobilier, si zidaria balconului. Tot din cauza exploziei, elemente de tamplarie de la balcon au fost proiectate intr-un autoturism parcat la aproximativ 10 m de locul deflagtatiei, distrugand portiera si un geam lateral al autoturismului.
Cauza probabila a deflagratiei a fost scapari de gaze combustibile. La locul evenimentului, au ramas pentru continuarea cercetarilor, politisti si specialisti de la E-ON Gaz.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO