Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 23.03.2013
(23.03.2013)

Aseara, la ora 22.10, in urma unui apel la SNAU 112, pompierii militari de la Detasamentul Radauti au intervenit pentru salvarea unor persoane surprinse de viscol pe DN2H, intre localitatile Radauti si Galanesti.
La locul interventiei erau surprinse de nameti, pe un vant foarte puternic si cu vizibilitate sub 50 de metri, 30 de autoturisme cu 50 de pasageri si o ambulanta ce transporta o femeie insarcinata la Spitalul Radauti.
Interventia militarilor a facut posibil ca oamenii sa ajunga la Radauti.
In timpul misiunilor de monitorizare executate astazi de catre cadrele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava, sub comanda inspectorului sef, col. Ion Burlui, pe DN 2, au fost salvate patru persoane, care, din cauza drumului inzapezit se deplasau pe jos, venit de la munca. Inspectorul sef a luat toate persoanele in masina, dupa care le-a transportat la Caminul cultural din Granicesti, unde au primit adapost si bauturi calde.
In timpul aceleasi misiuni pompierii au mai gasit o persoana de cetatenie ucrainieana care a fost recuperata si transportata la Granicesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO