Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 26.03.2013
(26.03.2013)

Ieri, 25 martie 2013, pompierii militari de la Detasamentul Suceava au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit din satul Beresti, comuna Hantesti.
La sosirea echipajelor la locul interventiei ardea funingine din interiorul cosului de fum de la casa de locuit, cu pericol de propagare la intreaga locuinta. Pompierii militari au actionat operativ reusind salvarea casei de locuit. Cauza probabila de incendiu a fost jar sau scantei provenite de la cosul de fum care nu era intretinut corespunzator. Nu s-au inregistrat victime sau pagube materiale.

La ora 23.06, pompierii militari de la Detasamentul Falticeni au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical de urgenta unor persoane implicate intr-un accident rutier produs pe DN2 la KM 407+900, in zona localitatii Spataresti.
La sosirea echipajelor la locul interventiei militarii au gasit doua victime, P. Lucretia de 37 de ani si S. Marilena de 25 de ani, prima fiind incarcerata pe locul din dreapta fata a autoturismului, din cauza unei coliziuni cu o autoutilitara. Pompierii salvatori au descarcerat femeia din autoturism, i-au acordat primul ajutor medical de urgenta, dupa care au transportat-o la spital. Concomitent, militarii au balizat zona accidentului, au deconectat bornele de la bateria de acumulatori si au verificat eventualele scurgeri de combustibili. Din nefericire, in cursul noptii, victima a decedat la spital.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO