Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 27.03.2013
(27.04.2013)

Astazi 27 martie 2013, pompierii militari de la Detasamentul Radauti au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje in satul Satu Mare.
La sosirea echipajelor la locul interventiei ardeau anexele gospodaresti formate din depozit de furaje, depozit de animale si o magazie de lemne. Pompierii militari au gasit la locul incendiului proprietarul care avea arsuri de gradul I pe fata si pe membrele superioare, cauzate de faptul ca a incercat sa patrunda in zona incendiului pentru a salva animalele si bunurile care erau in sura. Dupa primirea primului ajutor medical de urgenta, victima a fost transportata de catre un echipaj de la SAJ la spitalul din Radauti.
Au ars anexele gospodaresti formate din depozit de furaje, depozit de animale si o magazie de lemne pe o suprafata totala de 90 mp, aproximativ 5 tone de furaje si 6 tone de lemn de foc. Cauza probabila de incendiu a fost scurtcircuit electric produs din cauza unui motor electric suprasolicitat.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO