Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 05.04.2013
(05.04.2013)

BULETIN INFORMATIV
05.04.2013, ora 07.29, DN 17, zona loc. Ilisesti, accident rutier soldat cu 6 victime


Astazi dimineata la ora 07.29, pompierii militari de la Detasamentul Suceava s-au deplasat cu modulul SMURD, format dintr-o ambulanta si o autospeciala de descarcerare si o autospeciala de stingere cu apa si spuma, pentru acordarea primului ajutor medical de urgenta unor victime implicate intr-un accident rutier produs pe DN 17, in zona localitatii Ilisesti.
La sosirea echipajelor la locul accidentului, pompierii au observat un accident rutier produs prin coliziunea dintre doua autovehicule, respectiv un microbuz condus de S, Stelian si un autoturism de teren condus de T. Cezar. In urma accidentului au rezultat sase victime neincarcerate, din care trei au avut nevoie de ingrijiri medicale.
Pompierii militari sositi la locul evenimentului au acordat victimelor primul ajutor medical de urgenta, dupa care, ambulanta SMURD si doua ambulante de la SAJ Suceava le-au transportat la spital. Concomitent, pompierii au deconectat bornele de la acumulatorii celor doua autovehicule, au balizat zona si au verificat eventualele scurgeri de combustibili de pe carosabil.
Intamplator, la locul accidentului, s-au aflat doi subofiteri de la Garda de interventie Gura Humorului care au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical persoanelor implicate in accident, inainte de sosirea echipajelor de pompieri.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO