Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 16.04.2013
(16.04.2013)

BULETIN INFORMATIV16.04.2013, ora 09.04 – DN 17, accident rutier soldat cu trei victime, una decedata

Astazi dimineata, la ora 09.04, pompierii militari de la Detașamentul Suceava au fost anuntati despre producerea unui accident rutier pe DN 17, intre localitatile Stroiești și Ilișești. Pompierii s-au deplasat cu trei autospeciale: o ambulanta și doua autospeciale de descarcerare.
La locul accidentului, militarii au gasit intr-o autoutilitara care transporta inghetata, doua victime. Șoferul, un barbat in vârsta de 35 de ani, din judetul Dolj, T. Vasile Ilie era incarcerat la volan și avea leziuni la cap incompatibile cu viata fiind decedat. A doua victima implicata in accident, B. Catalin de 34 de ani a primit primul ajutor medical de la pompierii de pe ambulanta SMURD, dupa care a fost preluata de o ambulanta de la SAJ, fiind transportata de urgenta la Unitatea de Primire a Urgentelor Suceava.
Pompierii militari au descarcerat victima decedata cu ajutorul utilajelor și accesoriilor din dotare, au balizat zona și au verificat eventualele scurgeri de combustibili.
A treia victima, șoferul camionului implicat in accident, R. Alexandru, in vârsta de 34 de ani, a suferit un atac de panica și acuza dureri in piept, a primit ingrijiri de la paramedicii SMURD, dupa care a fost transportata la Unitatea de Primire a Urgentelor Suceava.
Drumul National 17 a fost blocat aproximativ o ora.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO