Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 09.08.2013
(09.08.2013)

Incendiu in municipiul Radauti
(09.08.2013, ora anuntarii la 112 - 7:39)

Detasamentul de pompieri Radauti, impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Volovat, a intervenit cu sase autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o brutarie, ce apartine lui Iacob S., din municipiul Radauti.
La sosirea pompierilor, ardea acoperisul brutariei, construit pe astereala din lemn, cu invelitoare din tabla, existand pericolul de propagare la intreaga cladire, casa de locuit si alte anexe aflate in vecinatate.
Flacarile au afectat acoperisul brutariei, pe o suprafata de 550 metri patrati, tavanul constructiei, arhiva contabila a societatii, elementele combustibile ale instalatiei electrice si ale echipamentelor tehnologice folosite in procesul de productie (bazin de apa calda, schimbator caldura si tubulatura aferenta, malaxor, masina panificatie de facut fitile, cuptor rotativ pentru coacere, dospitor, cuptor pe vatra, cantar, feliator paine etc.), obiecte de mobilier, 24 de anvelope, circa trei tone faina, o tona furaje animale, doua tone de fan si alte bunuri.
Incendiul a fost lichidat la ora 10:33.
Din primele cercetari, flacarile au izbucnit din cauza cosului de evacuare a fumului neprotejat corespunzator fata de materialele combustibile.
Militarii au salvat restul cladirii brutariei, casa de locuit, anexele, aparatura electrocasnica, 17 tone de faina, un tocator mecanic si o moara cu ciocanele. Au mai fost salvate 120 de pasari de curte si 12 porcine.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti.


Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj.
Alin Galeata

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO