Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Concursul Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta - Etapa Finala
(05.09.2013)

MOTIVATI PENTRU A INVINGE

Incepand cu 4 septembrie 2013, in fata Primariei Municipiului Onesti, s-a dat startul etapei finale a Concursului Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta, la care participa 12 echipe de la inspectoratele din tara, calificate in urma rezultatelor obtinute la concursurile zonale, printre care si echipajul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucovina - Suceava. In acest an, etapa national„ se desfasoara in judetul Bacau, fiind organizata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Maior Constantin Ene - Bacau.
Concursurile serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta se organizeaza in fiecare an, in perioada iunie - septembrie, si au ca obiectiv fundamental dezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor si a deprinderilor specifice, necesare Óndeplinirii actiunilor de interventie Ón situatii de urgenta. Aceasta competitie face parte din Programul de Actiuni pentru sarbatorirea Zilei de 13 Septembrie - Ziua Pompierilor din Romania.
Probele sunt identice cu cele ale concursurilor sportive internationale ale pompierilor, organizate de Comitetul International de Prevenire si Stingere a Incendiilor.
Pentru a putea urmari desfasurarea concursurilor si rezultatele obtinute de participanti accesati urmatoarele link-uri:

http://www.igsu.ro/
http://www.igsu.ro/media/comunicate/CP-04.09.2013-Bacau.pdf
https://www.facebook.com/#!/igsu.situatiideurgenta?hc_location=stream


P.S. La proba Scara de fereastra, echipajul I.S.U. Suceava s-a clasat pe locul III, iar Radu Carnu a obtinut al doilea timp.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO