Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 06.09.2013 - Incendiu in orasul Gura Humorului
(06.09.2013)

(06.09.2013, ora anuntarii la 112 - 03:00)

Garda de interventie Gura Humorului a intervenit cu doua autospeciale si o ambulanta SMURD, in urma unui incendiu izbucnit la gospodaria Mariei T., din orasul Gura Humorului.
La sosirea pompierilor la locul interventiei incendiul se manifesta la o casa de locuit, cu pericol de propagare la restul anexelor gospodaresti si o locuinta invecinata.
In eveniment a fost implicat un barbat (Gheorghe T.), in varsta de 44 de ani, fiul proprietarei, care a fost surprins de incendiu si a suferit arsuri pe circa 70% din suprafata corpului. Victima a fost transportata de echipajul SMURD la spitalul orasenesc, de unde a fost preluata de un echipaj SAJ si adusa la sectia UPU a spitalului judetean Suceava. Ulterior a fost transportata cu un elicopter SMURD la Bucuresti.
Au ars locuinta, pe o suprafata de aproximativ 70 metri patrati, si bunurile aflate in interior. S-au degradat doi pereti de la bucataria de vara, pe o suprafata de 16 metri patrati.
Incendiul a fost lichidat la ora 5.10.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost stabilita ca fiind o explozie in urma unor acumulari de gaz metan. Precizam ca locuinta era racordata la reteaua oraseneasca de gaz metan.
Au fost salvate sura, adapostul de animale si casa aflata in imediata apropiere.Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj.
Alin Galeata

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO