Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Comunicat de presa - 15.09.2013
(15.09.2013)

 Operationalizarea Ambulantei SMURD de Terapie Intensiva Mobila - tip C
 Sfintirea Bisericii Militare Sf. Ierarh Iosif cel Nou de la Partos
 Convocarea preotilor militari din M.A.I.

Marti, 17 septembrie, la ora 8:00, va avea loc operationalizarea Ambulantei SMURD de Terapie Intensiva Mobila - tip C, la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava. La ceremonie vor participa doctorul Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, domnul Constantin Catalin Chiper, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, colonelul Ion Burlui, inspector general al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, oficialitati judetene si locale.
Tot marti, incepand cu ora 9:00, se va oficia slujba de Sfintire a Bisericii Militare cu hramul Sf. Ierarh Iosif cel Nou de la Partos, de catre I.P.S. Pimen, Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, P.S. Varlaam Ploiesteanul, episcop vicar patriarhal, si soborul preotilor militari din structurile Ministerului Afacerilor Interne.
Miercuri, 18 septembrie, de la ora 9:00, la sediul I.S.U. Suceava, are loc a 9-a Convocare a Preotilor militari din structurile M.A.I., prezidata de P.S. Varlaam Ploiesteanul, episcop vicar patriarhal.


Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.adj.
Alin Galeata

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO