Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin Invitatie
(30.11.2013)

Duminica, 1 decembrie a.c., incepand cu ora 9, vor avea loc manifestari prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, in sala Stefan cel Mare a Palatului Administrativ din Suceava.
Cu ocazia acestei sarbatori, prin Ordin al Inspectorului General al I.G.S.U., se va conferi, unor oficialitati judetene, Emblema de merit Partener pentru ordine si siguranta publica clasa a II-a, pentru contributii deosebite in sustinerea activitatilor specifice Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.
Tot atunci, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, doi ofiteri din cadrul I.S.U. Suceava, vor fi inaintati la gradul militar urmator, inainte de termen. Inaintarea in grad va fi valabila, prin Ordin al Inspectorului General, si pentru un numar de 16 subofiteri din cadrul inspectoratului judetean.
De asemenea, se vor conferi Distinctii Onorifice pentru aprecierea faptelor deosebite savarsite pe timpul indeplinirii misiunilor sau in sprijinul acestora, a rezultatelor meritorii obtinute in procesul formarii profesionale sau cu ocazia participarii la activitati culturale sau sportive.
In final, prin Ordin al Inspectorului Sef al I.S.U.J. Suceava, se vor conferi unor pompieri militari insigne onorifice - Pompier de onoare si Salvator de onoare ai judetului Suceava.

Jurnalistii interesati sa participe sunt asteptati, incepand cu ora 8:45, la sala Stefan cel Mare a Palatului Administrativ din Suceava.
*
* *
La eveniment vor participa oficialitatile judetene, sefi ai Directiei Silvice Suceava si ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne din judet, precum si alti invitati.

Distinctii conferite oficialitatilor judetene:

Emblema de merit „Partener pentru ordine si siguranta publica” clasa a II-a, pentru contributii deosebite in sustinerea activitatilor specifice I.G.S.U.:
- Catalin Ioan Nechifor - presedintele Consiliului Judetean Suceava;
- Florin Sinescu - Prefectul Sucevei;
- Sorin-Calin Ciobanu - Director Directia Silvica Suceava;
- Cezar Tulbure - Sef Birou Protectie si Paza Padurilor - Directia Silvica Suceava.

Distinctii conferite personalului I.S.U. Bucovina Suceava:

Emblema de merit „Actiuni umanitare”:
- Maior Sorin Baciu;
- Maior Gheorghe Gagiu.

Placheta onorifica a I.G.S.U.:
- Maior Emilian Tehaniuc.

Dinstinctii de serviciu:
- Preot militar Ovidiu Iacob;
- Plutonier major Vasile Cosinschi;
- Plutonier adjutant Ion Olariu;
- Plutonier Bogdan Popovici.

Insigne onorifice:
- Maior Sorin Baciu;
- Plutonier adjutant Sorin Ioan Stiubianu.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO