Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Comunicat de presa - 09.12.2013
(09.12.2013)

Accident rutier pe raza localitatii Darmanesti

Dispeceratul pompierilor suceveni a fost anuntat, prin numarul unic de urgenta 112, astazi, 9 decembrie, la ora 17:25, despre producerea unui accident rutier pe raza comunei Darmanesti, pe DN 2 Km 450.
La fata locului au intervenit echipaje ale Detasamentului de pompieri Suceava si Serviciului de Ambulanta Judetean, cu opt ambulante si un echipaj de descarcerare
In eveniment au fost implicate trei autovehicule - un autotren, un microbuz de transport persoane si un autoturism. In urma accidentului au rezultat noua victime (opt adulti si un copil in varsta de 5 ani), niciuna incarcerata.
Pompierii militari au luat masurile de siguranta specifice in astfel de cazuri - balizarea zonei, verificarea eventualelor scurgeri de lichide inflamabile si deconectarea bornelor de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au acordat primul ajutor medical, au imobilizat victimele pentru a nu suferi alte traumatisme, dupa care, impreuna cu lucratorii Serviciului de Ambulanta Judetean, au transportat ranitii la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Suceava, pentru investigatii suplimentare si tratament de specialitate.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO